Voedingscoach

Als Voedingscoach en Orthomoleculair Voedingsdeskundige helpt Renate jou om stap voor stap bewust en gezond te gaan eten: de juiste manier van eten in de juiste combinaties. Zodat ook jij je heerlijk energiek zult voelen! Gezond afvallen -of juist aankomen- wordt voor jou haalbaar als je een gezond voedingspatroon aanleert. Maar ook klachten als vermoeidheid, uitputting en hormonale disbalans verdwijnen vaak als sneeuw voor de zon door aanpassing van je voedingspatroon.

Voedingsanalyse

Wil je weten of je gezond eet en of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Past jouw huidige eetpatroon nog bij jouw leeftijd en jouw leefstijl?

Bij Renate kun je terecht voor een (eenmalige) uitgebreide analyse van je voedingspatroon.

Een Voedingsanalyse is een goede eerste stap voor mensen die gezonder willen gaan eten en leven. Een Voedingsanalyse is ook zeer zinvol voor mensen die klachten hebben die voedingsgerelateerd (kunnen) zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan darmklachten, (vermoeden van) een allergie of een sterk wisselende bloedsuikerspiegel.

Door het bijhouden van een eetdagboek en tijdens het intakegesprek wordt ruim informatie verzameld over je eetgewoontes, je leefstijl en je persoonlijke voorkeuren. Op basis van al deze gegevens wordt vervolgens door Renate een uitgebreide Voedingsanalyse gemaakt en krijg je inzicht in of je voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen binnenkrijgt​. ​

Met andere woorden: of je gezond eet en of je wel voldoende eet.

Je ontvangt tips en persoonlijk advies voor verbetering van je dagelijkse voeding, verandering van je aankoopgewoontes en je doet nieuwe idee​​ën op voor een (meer) actieve leefstijl. Indien gewenst maakt Renate een (eenmalig) weekmenu voor je op maat. Afvallen zonder honger en nooit meer op dieet! Gezonde pure voeding, gelukkig zijn! Dat wil jij toch ook? Probeer het en ervaar net als vele anderen wat Renate voor jou kan betekenen!

Naast voedingscoach is Renate Beweegbegeleider (pre) diabetes en obesitas èn heeft zij veel ervaring in het begeleiden van mensen met een voedselallergie of -intolerantie bijvoorbeeld voor gluten, lactose en/of soja. Renate helpt jou graag op weg naar een gezonde, slanke en fitte lifestyle.

 

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Klik hier voor de recepten van Renate.

 

Volg „Renate van Beek Personal Training” op Facebook voor nuttige tips en updates over gezonde voeding, (duurzame) beweging en positieve mindset…interessant, motiverend, leerzaam en leuk! 

IMG_3754