Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid van deze informatie kan echter niet worden ingestaan. RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER verstrekt door middel van deze website enkel informatie over producten en diensten die door RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER worden aangeboden. Wijzigingen op deze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER heeft met deze website als doel het verstrekken van informatie en het maken van promotie. Er kunnen in welke vorm dan ook nooit rechten worden ontleend op basis van de op deze website gedane uitspraken of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. De informatie is niet bedoeld om medisch advies te vervangen. Raadpleeg altijd een arts voordat je je dieet aanpast of begint met een trainingsprogramma.

Dit is extra van belang als je (of iemand in je familie) een hoge bloeddruk heeft of hartklachten of als je ooit pijn in je borst hebt ervaren bij het sporten. Raadpleeg ook eerst een arts als je rookt, hoge cholesterol hebt, bij overgewicht of als je gewrichtsklachten hebt. Begin niet aan de voedings- en fitnessprogramma’s als je dokter of medisch adviseur dit afraadt.

RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het niet goed functioneren van deze website. Tevens aanvaard RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden vermeld in de opgenomen informatie van deze website.

RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website via het internet worden verzonden.

Verwijzingen naar andere sites die niet door RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. RENATE VAN BEEK, PERSONAL TRAINER kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze sites wordt dan ook afgewezen.