NASM

Renate van Beek, 43 jaar, is Internationaal Gecertificeerd Personal Trainer (NASM) en Voedingscoach. Het is haar passie zoveel mogelijk mensen, jong en oud, te coachen naar een gezonde lifestyle. Wil jij gezonder, fit en slank worden? (en blijven!) Wil je weer lekker in je vel zitten, boordevol energie? Ben je gemotiveerd, wil je in balans komen en in een rustig tempo jezelf steeds verder ontwikkelen? Of heb je net dat ene zetje in de juiste richting nodig? Woon je in (of in de buurt van) Rotterdam? Wil je trainen waar en wanneer je maar wilt? Dan is Personal Training iets voor jou! Renate kan jou persoonlijk begeleiden en je helpen jouw doelen met succes te bereiken! Wacht niet tot morgen maar begin nu! Maak snel een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Haal samen met Renate het beste uit jezelf! 

Jouw Personal Training begint met een intake. In dit gesprek maak je kennis met Renate en bespreek je samen jouw wensen en doelstellingen. Hierna stelt Renate een trainingsplan op om je doel te bereiken. De eerste sessie begint met een uitgebreide fitness assessment waaronder een beweeganalyse en lifestyle analyse. Hierna stelt Renate een trainingsplan volgens het NASM® Optimum Performance Model. NASM staat voor National Academy of Sports Medicine. Wereldwijd de marktleider op het gebied van Personal Training.

 

OPTIMUM PERFORMANCE MODEL®?

OPT Model® is een geïntegreerd trainingsconcept, waarbij alle trainingsvormen op een geïntegreerde manier onderdeel uitmaken van een progressief systeem. Deze trainingsvormen zijn:

  • Flexibiliteitstraining;
  • Cardiorespiratoire training;
  • Core training;
  • Balanstraining;
  • Reactietraining;
  • Snelheid en beweeglijkheid (Speed, Agility en Quickness);
  • Krachttraining.

Dit systeem is ontwikkeld door NASM (National Academy of Sports Medicine). Het is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen en principes uit de bewegingsleer. Elke fase binnen het (OPT) model is zo opgebouwd dat het iedere klant voorziet van een systematische opbouw waarmee progressie geboekt kan worden ten aanzien van elk persoonlijk doel. Tevens houdt het model rekening met de specifieke persoonlijke behoefte. De trainingen van Renate zijn afwisselend, veelzijdig, uitdagend en grensverleggend maar ook leuk. Al helemaal zodra je de resultaten ziet en voelt!

Training met 2 personen
Het is ook mogelijk om in tweetallen te trainen. Renate stemt jullie niveaus en doelen op elkaar af, zodat je allebei het maximale uit een training kunt halen. Je kunt elkaar motiveren en bovendien zijn de kosten per persoon lager.

Waar?

INDOOR&OUTDOOR: (Beperkte) trainingsruimte bij Renate aan huis of buiten. Training aan huis of op locatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden indien de faciliteiten dit toelaten.

Klik hier om meer te lezen over de voordelen van Personal Training.

Meer informatie over Personal Training? Neem dan vrijblijvend contact op.