Wie is Renate

Hardlopen… Al ruim 25 jaar een grote passie van Renate. Ze heeft aan diverse wedstrijden deelgenomen waaronder 10-kilometer wedstrijden, halve marathons en enkele hele marathons. Omdat Renate de energie en inspiratie die zij zelf in het hardlopen ervaren heeft – en nog steeds ervaart! – graag wil overbrengen op zoveel mogelijk mensen, zowel jong als oud, is ze naast Personal Trainer en Voedingscoach ook actief als (gecertificeerd) Running Instructor. Door regelmatig deel te nemen aan workshops en opleidingen, probeert Renate haar kennis zo goed mogelijk actueel te houden.

Goed leren hardlopen is een must om blessurevrij de conditie op peil te houden. De training wordt in fasen opgebouwd: een goede warming-up, loopscholing, een kerngedeelte bijvoorbeeld een duurloop of een intervaltraining, uitlopen en een prettige cooling-down. Ook wordt er aandacht besteed aan ademhaling en niet te vergeten: focus en mindset. In de hardloopscholing staan uithoudingsvermogen, kracht en snelheid centraal, gecombineerd met het aanleren van de juiste looptechniek.

Maar Renate heeft nog meer te bieden. Ze combineert haar kennis opgedaan vanuit haar NASM Personal Training Opleiding met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van Running. Dit is waar Renate het verschil maakt!

Naast het geven van Runninglessen aan volwassenen, is Renate oprichtster en trainster van de Kinderloopgroep: een gezellige hardloopgroep voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. De Kinderloopgroep is inmiddels een begrip binnen Deelgemeente Delfshaven in Rotterdam. De lessen aan de kinderen worden door Renate gratis gegeven.

Een greep uit de mogelijkheden die Renate op Running- (en Sport-) gebied te bieden heeft:

Proefles Running
Diverse Running-kaarten
Clinics
Stabiliteitstraining
Op maat gemaakt loopschema
Consultatie middels e-mail
Trigger Point Massage
Bewegingsanalyse
Sportvoedingsanalyse
Sportvasten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de tarieven.

Klik hier om meer te lezen over Personal Training.

Klik hier om meer te lezen over Voeding.

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je vragen, neem dan gerust contact op.